Aannemingen Renovaties Terrassen Interieur Keukens Karweiën

bedrijventerrein SteenGoed - Marteelstik 4
8460 Oudenburg
+32 (0)495 47 23 45
De specialist op vlak van keukens, badkamers, dressings, interieurs en terrassen.
ARTIKK staat voor Algemene Renovaties, Totaal Interieur, Keukens, Karweiën, maar ook dressings en badkamers doch onze specialiteit is keukens.
Wij zijn een kleine firma, dat heeft het voordeel dat u steeds met dezelfde mensen te maken heeft die volledig de werken opvolgen van A tot Z, en waar u met al uw vragen of wensen vrijblijvend terecht kan.
Hoe werken wij ? U komt bij ons, of wij bij u voor keuken, badkamer, wat dan ook, wij helpen u met advies en tekenen uw plannen drie dimensioneel uit op computer, zodat u direct kan zien hoe uw droom eruit zal zien.
Stijlen zijn zeer verschillend, maar bij ons kunt u echt alles vinden, trendy keukens, pastoriestijl of hypermodern, u kiest maar, we hebben talrijke materialen en u kunt alles naar wens kiezen, van het kleinste deurknopje tot uw speciaal door u gekozen kleur van keuken, enz ....
Wij zijn altijd vriendelijk en doen normaal, geenEngelse termen of te veel trendy woorden waar u niets aan hebt, wij gaan ervan uit dat u ongeveer weet wat u wilt, wij helpen u met uw keuze, materialen, keuken apparatuur en zo meer, wat voor ons belangrijk is, is dat u tevreden bent, want wij zijn trots op onze nieuwe keukens maar dan wel gerealiseerd met ouderwets vakmanschap, en wij weten dat u er veel plezier aan zult beleven, onze formule is zeer simpel.
  • vriendelijke service
  • gegarandeerd kwaliteitsmaterialen
  • een stijl voor iedereen
  • perfect vakmanschap
  • klein of groot budget, wij helpen u met uw keuze, iedereen is gelijk voor ons
  • wij hopen dat u evenveel plezier zult beleven aan onze realisaties, als wij aan het plaatsen ervan.